Majoitus

SC

Yyterin 2-4h saunallinen mökki

Talviasuttava mökki, joissa on sähkölämmitys, vesiliitäntä, televisio sekä patjat, peitot ja tyynyt. Koko: 22,5 m2 + 7 m2, alueella samanlaisia mökkejä 7 kpl.

SC

Yyterin 2-4h Premium saunallinen mökki

Talviasuttava, saunallinen mökki, joissa on sähkölämmitys, vesiliitäntä, televisio sekä patjat, peitot ja tyynyt. Koko: 22,5 m2 + 7 m2, alueella samanlaisia mökkejä 2kpl.

SC

Yyterin 2-4h suihkullinen mökki

Talviasuttava mökki, joissa on sähkölämmitys, vesiliitäntä, televisio sekä patjat, peitot ja tyynyt. Koko: 22,5 m2 + 7 m2, alueella samanlaisia mökkejä 9kpl.

SC

Yyterin 2-4h Premium suihkullinen mökki

Talviasuttava mökki, joissa on sähkölämmitys, vesiliitäntä, televisio sekä patjat, peitot ja tyynyt. Koko: 22,5 m2 + 7 m2, alueella samanlaisia mökkejä 2kpl.

SC

Yyterin 4-6h saunallinen mökki

Talviasuttava mökki, joissa on sähkölämmitys, vesiliitäntä, televisio sekä patjat, peitot ja tyynyt. Koko: 38 m2 + 7 m2, alueella samanlaisia mökkejä 7kpl.

SC

Yyterin 4-6h Premium saunallinen mökki

2015 remontoitu talviasuttava mökki, joissa on sähkölämmitys, vesiliitäntä, televisio sekä patjat, peitot ja tyynyt. Koko: 38 m2 + 7 m2, alueella samanlaisia mökkejä 3 kpl.

SC

Yyterin 4h hirsimökki

Kesäkäyttöön soveltuvassa hirsimökissä on olohuone, jossa levitettävä vuodesohva ja vaatekaappi sekä makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Koko: 23,4 m2 + 9 m2, alueella samanlaisia mökkejä 5kpl.

SC

Yyterin 4h leirintämökki

Kesäkäyttöön soveltuvassa mökissä on sähkölämmitys, kaksi vuodetta ja parvella patjat kahdelle. Koko: 21 m2 + 4 m2, alueella samanlaisia mökkejä 40kpl.

SC

Yyterin caravan paikka - Hiekka

Hiekkakentällä sijaitseva matkailuajoneuvopaikka sähköllä.

SC

Yyterin caravan paikka - Nurmi

Nurmialueella sijaitseva matkailuajoneuvopaikka sähköllä. Paikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai maksut/vrk (alle 3 v. maksutta).

SC

Yyterin caravan paikka - Valtti

Valtti on täyden palvelun asfaltoitu paikka matkailuajoneuvolle.

SC

Yyterin caravan paikka - Ranta

Ruutujärven rannalla sijaitsevat matkailuautopaikka sähköllä.

SC

Yyterin telttapaikka

Telttapaikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai maksut/vrk (alle 3 v. maksutta).

SC

Yyterin Teltta + autopaikka

Teltta+autopaikkamaksun lisäksi hintaan lisätään henkilömaksu tai maksut/vrk (alle 3 v. maksutta).